Den finns tyvärr inte alla gånger, och jag jobbar just nu på att få tillbaka den. Eller det har jag väll gjort hela tiden från det att jag hängt på den där sköra tråden till utmattning, man kommer inte tillbaka över en dag bara om man säger så. Vissa dagar funkar allt jätte bra, jag har massor med energi och känner mig full med glädje och har jätte bra tålamod. Sedan kommer dom där dagarna då man knappt orkar kliva upp ur sängen, man klarar knappt av nånting, man måste ha tyst runt omkring sig för det går inte att tänka över huvudtaget annars. 
 
Jag försöker att skriva lista på det som jag kommer på att jag ska fixa, eller vad det än kan vara. Om man ska träffa någon etc, för annars glömmer jag bort det. 
 
Det är samma med att fixa hemma, kan börja fixa med en sak, för att sedan glömma bort att jag höll på med det så jag börjar med nånting annat, osv. Så hoppar mitt huvud hela tiden, eller så kommer jag knappt ihåg vad jag själv heter. 
 
Har sett på t.ex. facebook flera gånger nu, där det står om att ingen kommer tacka dig för att du går in i väggen, och det är sant. Jag önskar bara att någon hade kunnat stoppa mig och fångat upp mig i tid, innan det hände. Eller ja, jag har ju inte sprungit in i väggen helt, jag har ju hållt mig med ena foten på den bra sidan, och den andra foten på andra sidan där man är utmattad/utbränd, och jag har försökt, jag har fått hjälp av företagshälsovården, men det har inte hjälpt fullt ut. Jag tar självklart med mig allt som lärdom, och försöker använda mig av allting som jag fått lära mig, men det räcker inte till alla gånger. 
 
Gu', nu blev det en massa dravvel om allt och ingenting. Vet inte riktigt vad jag ville skriva egentligen, mer än förklara varför det är väldigt tyst här. Det är väldigt tumult i mitt liv till och från, och har varit - bortsett från min utmattning - en riktig berg-och-dalbana det här senaste året på så många olika sätt, vilket också satt sina spår i mig och mitt mående. Men nu kämpar jag på att få tillbaka mig själv till hundra procent, till 200%! Starkare, visare! :) 
 
Till nästa gång, take care of you and your loved ones!