Mitt mående är inte på topp alla gånger och det kan resultera i att uppdateringar uteblir. Mitt mående är verkligen en berg-och-dalbana just nu, och är så olika från dag till dag, och även under dagen. Igår var en sån dag som var väldigt upp och ner hela tiden. Var jätte pigg på morgonen och hade världens tankar om dagen, för att sedan när jag och lillen kom hem från dagis så var allt borta och jag var nere på botten. Så tom och energilös, satt bara på golvet när lillen lekte och orkade knappt leka med honom. Ville bara somna. För att sedan på kvällen kännas okey igen. Så ja, det är väldigt olika. Oftast orkar jag inte så mycket över huvudtaget och vill bara dra täcket över huvudet och låta allt vara tills allt är jätte bra igen. Vet ju dock att jag själv måste ta tag i det här, och jag försöker ju faktiskt hålla huvudet ovanför vattenytan hela tiden, och kämpa på med allt som ska göras. Har ju faktiskt 2 underbara barn som jag måste hålla mig uppe för! :) 
 
Jag lyckades till slut igår iallafall att städa det värsta, plockade i ordning, dammsög, gick ner med grejer till bilen och handlade lite till lunchen idag. Testade att måla lite för att se om jag kunde koppla av, lyckades måla en bild, men hade svårt att sitta still hela tiden, så blev lite pauser då och då. 
 
Just nu sitter jag och njuter av frukost och lite lugn innan min minsta kommer hem hit igen, och jag får säga hej snabbt till min stora innan hon åker vidare till dagis :)