Det är verkligen helt sjukt hur livet bara rusar iväg, och hur det kan vända på en sekund. Från att allt är jätte bra, till att det inte alls är bra längre, och tvärtom. Livet har verkligen vändningar överallt, i alla hörn. Det påminner en verkligen om hur skört livet är, och det är super skört! Vi är som marionettdockor, som helt plötsligt kan få snörena kapade, utan att vi är beredda på det. 
 
Så, tänk verkligen efter innan du gör nånting, kommer det skada nån annan? Kommer det skada dig? Till vilken nytta är det? Kommer det ge glädje? Skiljs inte som ovänner, varken från familj, vänner eller din partner! Berätta för alla hur mycket du älskar dom, hur mycket dom betyder för dig osv. Vi är alltför dåliga på att berätta för våra nära och kära hur mycket vi tycker om dom, älskar dom och uppskattar dom. Visa uppskattning och omtanke! Och för guds skull, somna inte ovänner, gå inte ifrån varandra som ovänner - man vet aldrig vad som händer! 
 
Jag har kommit till insikt, att jag ska verkligen försöka att lägga all fokus på mig, på mina barn, mina närmaste - för det finns ingenting i hela världen som är mer värt för mig än mina barn och närmaste. Jag ska verkligen försöka ta tillvara på alla minuter som finns <3 Varenda minut är värdefull, så slösa inte dom på nånting som inte får dig att må bra! För alla förtjänar vi att må bäst! Verkligen! 
 
Ta hand om dig och alla dina typer av relationer, oavsett om det är familj, vänner eller kollegor - se till att du mår BÄST! Se till att du gör det som du mår bra av, att du verkligen ser till dig och vad som är bäst för dig. Du ska göra dig nöjd och bara dig! Du behöver inte tänka att du ska göra nån annan nöjd, för så är det verkligen inte! Man är sin egen glädjes smed, så fokusera på det! Ditt bästa, din glädje, din lycka, dina mål! <3 
 
Ta hand om er därute, varenda en av er!